KALAP JAKAB MESEZENEKAR
Weboldal alcíme

KALAP JAKAB - KUTYABÁL 

A 9 magyar kutyafajtát bemutató fergeteges  ÉLŐ koncert, minőségi és élethű bábszereplőkkel! Nem mellesleg szóba kerül a felelős állattartás is! A legtöbbet játszott nagysikerű előadás minden korosztálynak! Igazi HUNGARIKUM! A műsor megrendelésével támogatod az EBÁRVAHÁZ kutyamenhelyet!​Kalap Jakab - Ültess fát! (Madarak és Fák, Kisvakond, Bálint Gazda 100) 

Egy kicsimadár megmentésének története, melyben felbukkannak kedves és ismerős bábszereplők is. Környezetvédelmi, nagyonzöld műsor állatokról, emberekről és a bennünket körülölelő világról. A bábszínház és az ÉLŐ koncert zseniális keveredése egy műsorban, minden korosztálynak! FIGYELEM! Faültetéssel együtt is rendelhető! A műsor megrendelésével támogatod a SUKORÓI VADMADÁRKÓRHÁZAT ÉS A BÁLINT GAZDA ALAPÍTVÁNYT!

Ültess fát! Madarak és fák műsor


KALAP JAKAB - 4 ÉVSZAK (Gryllus Vilmos dalaival)

Tavasz, nyár, ősz, tél... óvodák kedvenc ÉLŐ koncert műsora, ismert dalokkal és kedves bábszereplőkkel. Kreatív és minőségi kellékekkel! Rendelhető egész évben. DECEMBERBEN MIKULÁSSAL is!
KALAP JAKAB - NOÉ BÁRKÁJA (Egész évben, több variációban)

Hüllők, madarak, háziállatok és vadak. Noé bárkáján rengeteg állat utazik! Ismerkedjünk meg velük vagy éppen utánozzuk a hangjukat! Szelidítsünk farkast, lovagoljunk pónin! Jelszavunk, megismerni - megszeretni! Ismeretterjesztő, szórakoztató ÉLŐ koncert rengeteg bábszereplővel. A műsorban BIBLIAI ihletésű dalok is elhengzanak!


KALAP JAKAB - A KISVAKOND SZÜLETÉSNAPJA 

A Kisvakondnak szülinapja van, de nagyon szomorú, mert azt hiszi, hogy mindenki elfelejtette. Pedig a háttérben már készül a nagy meglepetés! De, ugye ezt nem árulhatjuk el neki! Mese a barátságról, a hűségről és a SZERETETRŐL ÉLŐ zenével és sok nevetéssel. 
BÁBJAINKAT ÉS KELLÉKEINKET KÉSZÍTI A


HANGTECHNIKAI PARTNERÜNK A