KALAP JAKAB MESEZENEKAR
Weboldal alcíme
KALAP JAKAB MESEZENEKAR
Weboldal alcíme

Kalap Jakab - Kutyabál  

A 9 magyar kutyafajtát bemutató fergeteges  ÉLŐ koncert, minőségi és élethű bábszereplőkkel! Nem mellesleg szóba kerül a felelős állattartás is! A legtöbbet játszott nagysikerű előadás minden korosztálynak! Igazi HUNGARIKUM! A műsor megrendelésével támogatod az EBÁRVAHÁZ kutyamenhelyet!​Kalap Jakab - Ültess fát! (Madarak és Fák, Kisvakond, Bálint Gazda 100) 

Egy kicsimadár megmentésének története, melyben felbukkannak kedves és ismerős bábszereplők is. Környezetvédelmi, nagyonzöld műsor állatokról, emberekről és a bennünket körülölelő világról. A bábszínház és az ÉLŐ koncert zseniális keveredése egy műsorban, minden korosztálynak! FIGYELEM! Faültetéssel együtt is rendelhető! A műsor megrendelésével támogatod a SUKORÓI VADMADÁRKÓRHÁZAT ÉS A BÁLINT GAZDA ALAPÍTVÁNYT!KALAP JAKAB - 4 ÉVSZAK (Gryllus Vilmos dalaival)

Tavasz, nyár, ősz, tél... óvodák kedvenc ÉLŐ koncert műsora, ismert dalokkal és kedves bábszereplőkkel. Kreatív és minőségi kellékekkel! Rendelhető egész évben. DECEMBERBEN MIKULÁSSAL is!KALAP JAKAB - SZUPERHŐSÖK (Sulibusz)

A SZUPERHŐSÖK sulibusszal érkeznek! Zorró, Superman, Pókember, Indián és Cowboy ...stb...  Nagyon vidám jelmezes ÉLŐ koncert műsor minőségi díszlettel és kellékekkel! Legkedveltebb FARSANGI műsorunk, de egész évben rendelhető!BÁBJAINKAT ÉS KELLÉKEINKET KÉSZÍTI A


HANGTECHNIKAI PARTNERÜNK A