KALAP JAKAB MESEZENEKAR
Weboldal alcíme

Kalap Jakab Bábkoncertje  a folk-világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy sikert arat a gyermekek és szüleik körében.  Magával ragadó előadásmódját átszövi az állandóan jelen lévő zenei és színpadi humor, mely egyúttal könnyen emészthetővé teszi a népzenei elemekre épülő produkciót.

Kalap Jakab  - KUTYABÁL (KUTYAMESÉK, EBENGUBÁK)

A 9 magyar kutyafajtát bemutató műsor remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak. Nem mellesleg szóba kerül az állatvédelem és a felelős állattartás is! Minőségi bábok és rengeteg nevetés. Interaktív ÉLŐ műsor! 


Kalap Jakab  - SZUPERHŐSÖK (SULIBUSZ)

A SZUPERHŐSÖK SULIBUSSZAL érkeznek! Indiánok és cowboyok, Zorró, Pókember, Szupermen ....   sportolunk és NEVETÜNK ! NAGY KALAND - kicsiknek!


Kalap Jakab  - 4 ÉVSZAK  

Tavasz, nyár, ősz, tél. Óvodák kedvenc műsora, ismert dalokkal, kreatív kellékekkel és kedves bábszereplőkkel. Interaktív, vidám gyermekműsor, É BÁBKONCERT  egyszerűen és nagyszerűen.


Kalap Jakab - Noé bárkája 

Bibliai történetek óvodásoknak és kisiskolásoknak. Élő zenés, bábos, interaktív vidám műsor, melyben játékos formában adunk át alapismereteket és bölcsességeket a KÖNYVEK KÖNYVÉBŐL


BÁBJAINKAT ÉS KELLÉKEINKET KÉSZÍTI A


HANGTECHNIKAI PARTNERÜNK A